Wie ik ben?

Ik ben Deborah Freudenthal. Ik ben 52 jaar en woon in Amsterdam.

Na mijn opleiding tot sportinstructeur (CIOS) en lerares lichamelijke opvoeding (ALO) ben ik bij de overheid gaan werken. Na 25 jaar bij de overheid heb ik besloten om mijn kennis van het coachen en ontwikkelen van mensen te gaan combineren met mijn opleiding van sportinstructeur en docent lichamelijke oefening.

Daarom ben ik met DESO Amsterdam gestart, coaching door bewegen. Ik wil graag mensen helpen om zichzelf te ontwikkelen. Bewegen is daar een hele mooie manier voor. Het maakt niet uit of je net begint of al zeer ervaren bent. Voor iedereen is er een passende manier. Ik ga graag met jou op zoek naar die van jou.

Ik heb de laatste tijd de volgende instructeurs en coach opleidingen gevolgd: Mindful Run, Mindful Walk, de Energy Controle methode van Stans van der Poel en de Fitstapcoach van de KWBN. Personal Training opleiding Top A en Top B van Overload. Dus er is altijd iets dat bij jou past.

Zelf ben ik een wandelaar en een hardloper. Ik heb inmiddels 22 x de vierdaagse van Nijmegen gelopen. De dodenmars in BelgiĆ«  (100 km in 24 uur) Een aantal keer een halve marathon hardgelopen en 1/8 triathlons. En sinds kort mag ik mij ook marathonloper noemen. 

Voor mij is plezier in sporten en lekker in je vel zitten de uitdaging.